www.forumin.com
Merhaba
Foruma hoş geldiniz Konuları görebilmeniz için lütfen üye olunuz
www.forumin.com
Paylaşımın Adresi
mustafa ve alimetin
www.forumin.com
Merhaba
Foruma hoş geldiniz Konuları görebilmeniz için lütfen üye olunuz
www.forumin.com
Paylaşımın Adresi
mustafa ve alimetin
www.forumin.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.forumin.com

İşte sizin forumunuz
 
AnasayfaportalAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Forumumuzdan tam yararlanmak için lütfen üye olunuz

 

 YOGURT TATLISI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
hacking

hacking


Aktiflik :
YOGURT TATLISI Left_bar_bleue999 / 999999 / 999YOGURT TATLISI Right_bar_bleue

Mesaj Sayısı : 787

rep gücü : 2291

Kayıt tarihi : 17/04/09
Yaş : 55
Nerden : adana

YOGURT TATLISI Empty
MesajKonu: YOGURT TATLISI   YOGURT TATLISI EmptyC.tesi Ağus. 22, 2009 1:22 pm

YOGURT TATLISI Yogurtatlisiw

Malzemeler:

1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı şeker
1,5 su bardağı ince irmik (kalın irmik ile de değişik, güzel bir sonuç alınıyor)
1/2 su bardağı un
1 yumurta
1,5 çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı toz tarçın
Şerbeti icin:

3 su bardagi tozseker
2 su bardagi su
Yapılışı:

Yogurta sekeri bir kabin icinde cirparak yedirin. Yumurtayida ilave edip karistirin tel cirpma aleti ile yeterli olur ama isterseniz mikser kullanin. Cok cirpma bu tarifde gerekli degil.
Geriye kalan diger malzeleri ilave edip karistirin. (Un, tarcin ve karbonati birlikte icine eleyerek ilave edin)
Yaglanmis borcam kaliba yada ayni buyuklukteki bir tepsiye dokun.
Arzuya gore ustune badem doseyin. Bunun icin bir cay bardagindan az bademi az kaynar suda 1-2 dakika kaynatin. kabuklari hemen soyulacaktir. bicakla ortasini bulup ikiye ayirin. pistikten sonra keseceginiz sekle gore goz kararai aralikli olarak hamura doseyin.
350F (160C) dereceli orta isili firinda ustu kizarana kadar pisirin.
Seker ve suyu kaynatip orta sicaklikta olmak uzere firindan cikan tatlinin uzerine gezdirin. Soguyunca dikdortgen veya baklava dilimlerine kesin. Badem dosememisseniz hindistan cevizi serpebilirsiniz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
YOGURT TATLISI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yoğurt Çorbası Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
www.forumin.com :: YEMEK BÖLÜMÜ :: Hamur İşleri-
Buraya geçin: